Morgensang har guld i mund - tilmelding ikke nødvendig!

Udgivet tor d. 24. sep 2020, kl. 15:04
Nyheder

I Hørsholm Kirke giver vi sangen lidt ekstra opmærksomhed i løbet af september og oktober måned. Med et nyt initiativ af præst Nina Raunkjær og organist Erik Hildebrandt-Nielsen vil der hver onsdag morgen i september være en kort morgensang i Hørsholm Kirke.

”Det er dejligt at synge sammen – også midt i ugen, hvor arbejdet fylder meget for mange af os, mens andre synes, der er langt til weekenden” siger Erik Hildebrandt-Nielsen. ”Morgensangen er tænkt som et kort optankningssted på vej til dagens gøremål. Man bliver glad af at synge, og den glæde vil vi gerne være med til at sprede”.

Der vil blive sunget to salmer hver gang – en nyere og en velkendt. Indimellem læses et stykke op fra den nye ”Bibelen2020”. ”Den er dejligt mundret og nem at forstå og giver en fornemmelse af at være med i en dagligdags samtale om livets største ting” udtaler Nina Raunkjær.

Vi håber, at mange vil lægge vejen om kirken og begynde dagen med en sang og et par tankevækkende ord. Morgensangen varer ca. 15 min. Ved indgangen vil der stå frisklavet kaffe og engangsbægre.

Første gang er onsdag den 2. september kl. 7.45 i Hørsholm Kirke. Alle er velkomne – dog må vi indtil videre højst være 50 mennesker i kirken. Tilmelding ikke nødvendig!