Links til livestream af alle konfirmationer i Hørsholm Kirke

Udgivet fre d. 11. sep 2020, kl. 15:08
Nyheder

Søndag 13. September kl. 10 og 12. På grund af copyrightkonflikt mellem Youtube og Koda er dette indhold ikke tilgængelig pt. Vi arbejder på en løsning.

Fredag den 11. september. Klik HER for at se stremingen kl. 16

Søndag 6. september Vi beklager dybt, at vore livestreaming ikke fungerede denne weekend. Youtube har ændret opsætningen i deres kontrolrum og vi kunne ikke få det til at fungere. Det er meget beklageligt, og vi er utrolig kede af det.

Fredag den 4. september.  På grund af tekniske problemer gik noget desværre galt med vores streaming af konfirmationen den 4. september. Det er vi utrolig kede af. Af ukendte årsager stoppede streamingen efter 37 minutter. Youtube har lavet om i opsætningen af deres kontrolrum og det er grunden til, at vi havde problemer med at få streamingen til at fungere. Vi beklager dybt, at det gik fejl. Hvis du klikker på billedet her nedenfor, kan du se de første 37 minutter.

Søndag 30. august kl. 10 og 12.
Det er et samlet link til begge konfirmationer. Hvis man vil se konfirmationen efterfølgende, skal man derfor "spole frem" til det rigtig tidspunkt. Vi glæder os til at fejre dagen med jer allesammen :0)

Fredag 28. august kl. 16

Søndag 23. august kl. 10 og 12. Det er et samlet link til begge konfirmationer. Hvis man vil se konfirmationen efterfølgende, skal man derfor "spole frem" til det rigtig tidspunkt.

Fredag den 21. august kl. 16