Orientering vedr. nye coronarestriktioner af 7. januar 2021

Orientering vedr.  nye coronarestriktioner af 7. januar 2021
Udgivet fre d. 8. jan 2021, kl. 12:26
Nyheder

Mandag den 4. januar gik kirkerne tilbage til retningslinjerne fra 21. december, og den 7. januar blev der tilføjet yderligere skærpelser.  Det betyder, at vi igen i Hørsholm Kirke holder gudstjenester med deltagelse af menigheden - dog med et meget begrænset antal deltagere - helt præcist 27 personer.
Første gang er den 10. januar kl. 10. Gudstjenesterne vil vare ca. 30 minutter, og der vil ikke være fællessang. Men der vil være musik og korsang, og vi glæder os meget til igen at holde gudstjenester med folk i kirken. Man skal tilmelde sig her på kirkens hjemmeside. Det sker i kalenderen under den enkelte tjeneste.
Gudstjenesterne vil fortsat blive streamet på YouTube for dem, der ikke har mulighed for at komme i kirke og gerne vil se tjenesten hjemmefra. Link kan findes her på kirkens hjemmeside og på vores Facebookside, og tjenesterne kan ses direkte på kirkens YouTubekanal.
Morgensang hver onsdag er foreløbigt aflyst, men vi glæder os til at genoptage morgensang, når det igen er muligt.
Kirkekontoret er indtil videre lukket for personlig henvendelse, så man bedes ringe i telefontiden på 45 86 00 97 eller sende en mail til hoersholm.sogn@km.dk.
Dåb, dåbsgudstjenester, vielser, bisættelser og begravelser afholdes efter samme retningslinjer dvs. med øegt afstandskrav som betyder max. 27 deltagere. Ring og tal med kirkekontoret eller en af præsterne.
Vi har hen over jul og nytår holdt kirken åben på udvalgte eftermiddage, så man kan komme og bede en bøn, tænde et lys eller sidde stille i fred. Vi arbejder på at fortsætte med denne form for Corona-åben-kirke. Nærmere oplysninger om dette på kirkens hjemmeside. I det hele taget ændrer tingene sig med lynets fart, så hold øje med hjemmesiden for løbende opdateringer.