Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Velkommen til Helle Hentzer - ny præst i Hørsholm og Rungsted

Velkommen til Helle Hentzer - ny præst i Hørsholm og Rungsted
Udgivet lør d. 23. jan 2021, kl. 19:41
Nyheder

Vi vil gerne byde velkommen til Helle Hentzer, som blev indsat som præst i Rungsted Kirke i slutningen af december og som også skal fungere som præst i Hørsholm Kirke. Helle er ansat 25% i Hørsholm Kirke, men indtil sommerferien er vi så heldige at have Helle 50 % af tiden. Helle har sin første gudstjeneste i Hørsholm Kirke den 2. februar og det glæder vi os til. 

Helle har indtil fornylig arbejdet som teologisk konsulent i Folkekirkens Skoletjeneste i Gentofte. Arbejdet med formidling af kristendom til børn og unge har altid interesseret Helle, og det har både været en sjov og vigtig opgave for hende at arbejde med udvikling af tværfaglige undervisningsmaterialer til skolens forskellige klassetrin samt kirkebesøg i de lokale kirker.  

Sjælesorg er en væsentlig grundsten i kirkens arbejde for Helle. Det er et arbejde som har optaget hende mig meget og hun har stor erfaring inden for både sjælesorg og supervision af præstekollegaer i Stiftet. Derudover har Helle en uddannelse som eksamineret psykoterapeut. 

Sidste sommer afsluttede Helleen 3-årig overbygning hos præst og psykoterapeut Bent Falk med fokus på samtalen: Den eksistentielle samtale om små eller større problemer, der ofte åbner for en fælles refleksion over livet og troen, og som giver næring til eftertanke. Sådanne samtaler har Helle haft mange af bl.a. på walks and talks med unge mennesker på flere gymnasier, i sorggrupper, på besøg i hjemmene og i supervisionsgrupper.  

Vi glæder os meget til samarbejdet med Helle. Rigtig hjertelig velkommen!