Morgensang genoptages – udendørs!

Udgivet af Anne Sofie Coles, ons d. 24. mar 2021, kl. 13:36
Nyheder

I takt med at alting i naturen grønnes og får flere farver, vil vi synge Gud en sang for den lyse dag – UDEN FOR KIRKEN – og på den måde se det hele blive til endnu engang.

Det er endnu ikke blevet tilladt at synge sammen indendørs, men udendørs må man nu være op til 50 forsamlede til denne type aktivitet. Morgensangen kan derfor begynde igen som udendørs arrangement.

Første gang bliver onsdag den 21. april kl. 7.45 og herefter udenfor hver onsdag på dette tidspunkt. Når myndighederne tillader, at vi atter synger indendørs, rykker vi ind i kirken igen.

Vi glæder os til igen at kunne mødes til denne musikalske morgenstund midt på ugen.

Klæd dig på efter vejret og vær med til at synge dagen i gang. Vi mødes foran kirken.

Sognepræst Nina Raunkjær og organist Erik Hildebrandt-Nielsen