Begivenheden har allerede fundet sted.

Højmesse

Søndag d. 16. januar 2022, kl. 10:00
Hørsholm Kirke, Kirke Alle 1, 2970 Hørsholm
Nina Raunkjær

En kilde er vand i bevægelse og et udtryk for liv og forfriskning. Kilden med det levende vand er ét af Guds mange smukke navne.

At være kilden kan forstås på mindst tre måder: Hvis man er kilden til noget, så er man first mover og inspirator. Men hvis man er kilden, kan det også betyde, at man er følsom over for en helt bestemt slags berøringer, der kan få både latter og tårer frem. Og når en samtale er kilden forstået på den måde, at det, samtalen drejer sig om, går meget tæt på et personligt emne, så er det vildt spændende at høre, hvor sådan en samtale med et kildent emne fører hen.

Denne søndag har Jesus sådan en kilden samtale med en kvinde ved en brønd. Kvinden rækker Jesus dejligt køligt vand fra den forfriskende kilde i brønden under dem, og så udspiller der sig en temmelig kilden, men vedkommende samtale mellem kvinden og Jesus midt i Hellig 3 Kongers-tiden hos os.