Højmesse

Søndag d. 6. februar 2022, Kl. 10:00 til kl. 11:00
Hørsholm Kirke, Kirke Alle 1, 2970 Hørsholm
Nina Raunkjær

De skal smede deres sværd om til plovjern og deres spyd om til vingårdsknive – for nu skal der være fred, og der skal ikke længere føres krig, men jorden skal dyrkes. For hvis hvedekornet ikke falder i jorden og dør, bliver det kun det ene korn; men hvis det dør, bærer det mange fold. Det er ikke bare os, der har satset hele butikken på troen, håbet og kærligheden – også Gud har satset alt, da han i julen lagde kimen til det ultimative håb for os i mennesket Jesus, Guds Søn. Hellig 3 Kongers tiden slutter nu, men fredsbudskabet tager vi med, når vi går videre på de vise kongers ord om ledestjernen, der fører os frem til målet. Lad os gå med fred ud i verden og sprede budskabet også uden for vores grænser.