Begivenheden har allerede fundet sted.

Allehelgensgudstjeneste på kapellet

Søndag d. 6. november 2022, kl. 10:00
Hørsholm Kirkegaards Kapel, Barakstien 2, 2970 Hørsholm
Kristian von Späth, Nina Raunkjær, Le Klint

Søndag den 6. november er det Allehelgens søndag, hvor vi mindes dem vi har mistet.

I Hørsholm Sogn holder vi i år mindegudstjeneste for dem vi har mistet kl. 10 og kl. 12 på Hørsholm Kirkegårds Kapel, Kirkegårdsvej 1, 2970 Hørsholm ved sognets tre præster, hvor vi læser navnene højt på dem, vi har mistet siden Allehelgen 2021 og tænder lys for dem.

Gudstjenesten er en mulighed for gennem musik, læsninger, ord, fællessang, stilhed og bøn at mindes dem, vi savner, og mærke, at vi er fælles om at miste - også selv om vi ikke kender de andre kirkegængere og ikke ved, hvem de konkret savner og mindes.

Mindegudstjenesten kl. 15 samme dag på kapellet er en fælles mindegudstjeneste for Kokkedal, Rungsted og Hørsholm sogne, hvor der ingen navneoplæsning er – men I er også velkomne til at vælge at gå til den gudstjeneste, som Dorte Fabrin Beltoft, der er præst ved Rungsted Kirke, forestår.