Fællessang og Flygelklang

Hørsholm sognegård, Barakstien 2, 2970 Hørsholm
Kristoffer Hersnack Kaad
Fri entré

Fællessang og Flygelklang er tilbage i nye omgivelser, idet Salen i Sognegården er omdannet til kirkerum under kirkens renovering. Det bliver således en slags "kirkekoncert" i sognegården, og denne fredag vil pianist Kristoffer Hersnack Kaad spille musik af Schumann.

Kristoffer Kaad er elev af Bella Zapolski og Jens Elvekjær og færdiggjorde sin kandidatuddannelse fra Det Kgl. Danske Musikkonservatoirum i 2020. Siden har han studeret videre i Paris hos professor Denis Pascal. I Hørsholm vil Kristoffer spille Schumanns meget krævende symfoniske etyder opus 13 - inden er der som sædvanlig fællessang fra Højskolesangbogen, og der er kaffe i pausen.