Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Baby- og børnerytmik

Dato
Mandag d. 8. maj 2023, Kl. 10:00 til kl. 12:00
Sted
Hørsholm sognegård, Barakstien, 2970 Hørsholm
Medvirkende
Eva-Louise Rønnevig
Pris
40 kr/10-turskort 250 kr.

Babyrytmik er et tilbud til hjemmegående småbørnsforældre i Hørsholm, som gerne vil have kontakt til andre, hvor børnene ikke går i vuggestue eller børnehave. Vi starter igen den 9. januar 2023. 

Hold og tider Der er to hold. Et hold mandag kl. 10.00-10.45  for de større  (1,5 år og opefter) og et hold mandag kl. 11.00-11.45 for de mindste (3 mdr. til 1,5 år). Der er åbent fra kl. 9.30.  Det vil være dejligt, hvis I kan gøre jeres bedste for at komme til tiden, da det er bedst for alle børn og voksne, at vi starter samlet. 

Der vil være en  brugebetaling på 40 kr. pr. gang. Som noget nyt kan man også købet et 10-turskort for 250 kr. Dette købes på kontoret.

Man skal ikke tilmelde sig. Man kommer bare, og så er det en god ide at melde sig ind i facebookgruppen Hjemmegående i Hørsholm, da al kommunikation om babyrytmik foregår i denne gruppe. 

Lidt praktisk info  Husk at blive hjemme og meld afbud, hvis I eller jeres børn er syge.  Husk vandflaske og bevægeligt tøj.  Hvis dit barn skulle blive meget ked af det eller forskrækket og har svært ved at finde ro igen, bedes man tage en lille kærlig time-out uden for lokalet, og er velkommen til at komme ind igen.  Vogne kan stå ude ved trappeopgangene (som befinder sig på hver sin side af indgangen) – evt. udenfor. Men hold ikke lige udenfor rummet, da der skal være frie brandveje. Der er toilet med skifteplads til højre, når i kommer ind.