Skærtorsdagsgudstjeneste med efterfølgende suppe i Sognegården

Dato Torsdag d. 18. april 2019, kl. 19:00
Kirke Alle 1, 2970 Hørsholm, Danmark
Per Melhof
Gratis adgang

Skærtorsdag spiser Jesus sammen med sine disciple det traditionsrige påskemåltid til minde om udfrielsen af slaveriet i Ægypten. Og under måltidet sker det uventede, at Jesus rækker disciplene brødet og vinen og siger til dem, at de igennem dette måltid nu og fremover vil have del i ham og i det fællesskab, han dermed har stiftet. Om lidt skal de skilles fra hinanden. Jesus skal gennemgå forræderi, tortur, ensomhed og henrettelse. Men nu er de sammen, og de skal samles igen. Det skal brødet og vinen være tegn på. Jesus gi’r sig. Han giver sig hen til det, der skal ske. Han tilgiver dem. Han rækker dem sig selv som brød og vin.
Efter gudstjenesten vil vi i Sognegården spise lidt suppe og brød sammen. Der er gratis adgang … både i kirken og Sognegården.