Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

International stjernesopran giver koncert

24
NOV

Dato Søndag d. 24. november 2019, kl. 15:00
Sted
Hørsholm Sognegård, Barakstien 2, 2970 Hørsholm, Danmark
Medvirkende
Kristina Vidic. Miriam Widmann.

Denne eftermiddag er der en sjælden mulighed for at opleve den serbiske stjernesopran Kristian Vidic ved en koncert i Hørsholm Sognegård. 

Kristina Vidic er født og opvokset i Beograd og er uddannet i klassisk sang fra Academy of Fine Arts samme sted. Hun har desuden en grad i fransk og engelsk litteratur fra Beograds Universitet. Videregående sangstudier i København og Wien. 

Kristina Vidic har sunget på operascener og i kirker over store dele af Europa samt optrådt i USA. Hun har gennem karrieren vundet flere priser, herunder ved den prestigefyldte Pittsburgh Concert Society's konkurrence. 

Kristina Vidic har givet en del koncerter til fordel for velgørende institutioner og projekter, som f.eks. indsamling til ofre for naturkatastrofer, til børnehospice og til skoler i den tredje verden. 

Med sig har hun pianisten Miriam Widmann, der til daglig er organist i Christianskirken i Lyngby og derudover er meget brugt som pianist for solister og i kammermusikalske sammenhænge. 

De to kunstnere har givet programmet titlen "Kærlighed jorden rundt" - man vil kunne høre smukke kærlighedssange af blandt andre Gade, Brahms, Grieg og japanske Nakada.

Koncerten er blevet til på initiativ af Hans Jørgen Mogensen, der udover at have kontakten til kunstnerne også generøst har skænket koncerten som en kulturgave til sognegården og dermed muliggjort dette fine arrangement. 

Efter koncerten er Hans Jørgen Mogensen vært for en lille forfriskning.

Det anbefales publikum at komme i god tid.

Fotoet på denne side er taget af Rune Hansen

 

Ophavsret: