Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Højmesse. Åben for offentligheden (transmitteres også online)

24
MAJ

Dato Søndag d. 24. maj 2020, kl. 10:00
Sted Kirke Alle 1, 2970 Hørsholm
Medvirkende
Le Klint

Denne gudstjeneste er åben for offentligheden. Der er dog ifølge de nye retningslinjer et deltagerloft på 50 personer, så når vi når op på 50, er vi desværre nødt til at lukke dørene. Men vi streamer også denne gudstjeneste på Youtube, så hvis der ikke er plads i kirken, kan du se tjenesten hjemmefra. Du kan klikke HER for at deltage 

NADVER: Der gælder særlige retningslinjer for nadver, som vil blive forklaret under gudstjenesten!

Om den guddommelige styrke der følger med troen
Denne søndag handler det om, at den relation Jesus har til sin far – den relation skal vi også havde del i. Jesus vil have os til at forstå, at hans far elsker os præcis ligeså meget, som han elsker sin søn Jesus – vi er hans børn.

Vi skal bl.a. synge en skøn salme som Grundtvig har skrevet, som netop handler om, at vi er Guds børn hele livet. Den Danske Salmebog nr.  41: "Lille Guds barn hvad skader dig"? 

Vi livestreamer denne gudstjeneste på Youtube. Du skal gå ind på youtube.com og søge på Hørsholm Kirke. Så kommer du ind på vores kanal, og der bliver livestreamingerne af gudstjenesterne lagt op løbende. Du kan også finde et link på vores Facebookside og på vores hjemmeside kort før tjenesten går i gang.  


Ophavsret: