Begivenheden har allerede fundet sted.

Højmesse (transmitteres også online)

Dato Søndag d. 7. juni 2020, kl. 10:00
Sted Kirke Alle 1, 2970 Hørsholm
Per Melhof

Hellere kompliceret end alt for hurtigt færdig
Trinitatis søndag er ikke særlig kendt, men en finurlig og festlig størrelse, som det er værd at bruge lidt tid på. Trinitatis, der betyder treenighed, handler om noget helt grundlæggende ved det kristne begreb om Gud: at alt, hvad der kan vides, tros, tænkes og tilbedes ved Gud, skal vides, tros, tænkes og tilbedes hele tre gange! Gud er altid både almagt, afmagt og sammenhængen mellem almagt og afmagt. Gud er Skaber, Søn og Helligånd.

Bøvlet. Ja, men vi kender det fra glæden, når andre mennesker ikke passer til den lille skabelon eller bageform, de selv, eller vi andre troede var rigelig plads til dem, men at de har flere og større nuancer, end vi lige gik og troede. Trinitatis er ikke kun nyttig for vores billeder af Gud, trinitatis peger også på vigtigheden af, at vi ikke bliver for hurtigt færdige med hinanden.

NADVER: Der gælder særlige retningslinjer for nadver, som vil blive forklaret under gudstjenesten!

Denne højmesse er åben for offentligheden. Der er dog ifølge de nye retningslinjer et deltagerloft på 50 personer, så når vi når op på 50, er vi desværre nødt til at lukke dørene. Men vi streamer denne gudstjeneste på Youtube, så hvis der ikke er plads i kirken, kan du se tjenesten hjemmefra. Du  kan klikke på billedet nedenfor for at deltage online.

. Du kan også finde den på Youtube ved at søge på Hørsholm Kirke.

Ophavsret: