Begivenheden har allerede fundet sted.

Højmesse (transmitteres også online)

Dato Søndag d. 14. juni 2020, kl. 10:00
Sted Kirke Alle 1, 2970 Hørsholm
Le Klint

Den der er grådig, oplever ikke Guds rige midt iblandt os.
Det står i Prædikerens Bog i Gammel Testamente, og filosofferne og Jesus siger det også: vi må ikke være grådige. Denne søndags tekst er relevant i den økonomiske krise, vi står midt i.

Vi skal synge en salme som Grundtvig har skrevet om det Guds rige, der findes på jorden Den Danske Salmebog nr. 320: "Midt iblandt os er Guds rige".

Denne højmesse er åben for offentligheden. Der er dog ifølge de nye retningslinjer et deltagerloft på 50 personer, så når vi når op på 50, er vi desværre nødt til at lukke dørene. Men vi streamer denne gudstjeneste på Youtube, så hvis der ikke er plads i kirken, kan du se tjenesten hjemmefra. Du kan klikke på linket nedenfor for at være med online. Du kan også finde den på Youtube ved at søge på Hørsholm Kirke.

NADVER: Der gælder særlige retningslinjer for nadver, som vil blive forklaret under gudstjenesten!

Ophavsret: