Begivenheden har allerede fundet sted.

Højmesse (transmitteres også online)

Søndag d. 2. august 2020, kl. 10:00
Le Klint

Hvordan skelner vi mellem god tro og dårlig tro – hvor ved vi fra, at vi ikke bliver indoktrineret og manipuleret med gennem kristendommen. Tro kan flytte bjerge – tro kan føre til frihed og frimodighed, til sandhed og rummelighed, til forsoning og tilgivelse. Troen kan lære os at elske og at blive elsket. Men hvordan kan vi være sikker på, at det er den gode tro, vi hengiver os til?

Denne højmesse er åben for offentligheden. Der er dog ifølge de nye retningslinjer et deltagerloft på 50 personer, så når vi når op på 50, er vi desværre nødt til at lukke dørene. Men vi streamer denne gudstjeneste på Youtube, så hvis der ikke er plads i kirken, kan du se tjenesten hjemmefra. Der bliver lagt et link op her på hjemmesiden kort før tjenesten går i gang. Du kan også finde den på Youtube ved at søge på Hørsholm Kirke.

NADVER: Der gælder særlige retningslinjer for nadver, som vil blive forklaret under gudstjenesten!