Begivenheden har allerede fundet sted.

Højmesse 2. søndag i advent (livestreames) TILMELDING

Søndag d. 6. december 2020, kl. 10:00
Kirke Alle 1, 2970 Hørsholm
Nina Raunkjær

Lyset vokser sig gennem hele adventstiden større og større i takt med, at adventskransens fire lys tændes. I det lys, som adventskransen giver, ser vi klarere og klarere, at Gud måske nok er en spejling af os selv, men kun fordi han lod sig føde som et lille barn, der blev en mand, der kender livet. Når vi ser ind i Jesus’ ansigt, ser vi Gud, men også os selv. Og det at kunne se sig selv, elske sig selv, i det andet menneske, i sin næste, det at kunne sige, at han er, som jeg er, gør, at vi kan sætte os i hinandens sted – og så bliver alting meget lettere. I adventsgudstjenesterne er det den voksne Jesus, der taler, så man forstår, at med julen tager Jesusbarnet ganske rigtigt igen bolig i vore hjerter, så vi får mod til at se hinanden  - sådan rigtigt.

Vi livestreamer denne gudstjeneste. Du kan klikke HER for at se tjenesten hjemmefra.

TILMELDING: Fra 1. søndag i advent er der tilmelding til alle gudstjenester i Hørsholm Kirke (undtagen Ro til tro).

Tilmelding HER