Julegudstjeneste - livestreames. TILMELDING

Torsdag d. 24. december 2020, kl. 15:00
Kirke Alle 1, 2970 Hørsholm
Per Melhof og Nina Raunkjær

Julen er en af familiens og kirkens helt store fester. For mange er en af julens vigtige traditioner at gå i kirke. Det er en god måde at komme i helt rigtig julestemning. Det er godt at synge julens mange smukke salmer. Det er velkendt og alligevel nyt at høre julens fortælling om Josef og Maria. Det er underligt at høre om hyrderne på marken, som af englene får at vide, at der denne nat skal ske noget helt særligt, som vil forandre verden. Og det er et mirakel, at hyrderne rejser sig for at gå hen og se efter, om det nu også er rigtigt, at Gud er blevet menneske og ligger i en krybbe.

Vi livestreamer denne gudstjeneste. Der bliver lagt en link op her på hjemmesiden kort før.

Fra 1. søndag i advent er der tilmelding til alle gudstjenester i Hørsholm Kirke (undtagen Ro til tro). Tilmelding til denne gudstjeneste bliver offentliggjort i starten af december.