UDSKUDT Temagudstjeneste - Hor, håb og herlighed

Søndag d. 24. januar 2021, Kl. 16:00 til kl. 17:30
Hørsholm Kirke, Kirke Alle 1, 2970 Hørsholm
Kristian von Späth

VI ER DESVÆRRE NØDT TIL AT UDSKYDE VORES FIRE TEMAGUDSTJENESTER - FORMODENTLIG TIL FEBRUAR! Hold øje med hjemmesiden for nye datoer!

Midt i en hjemløshed, hvor ingenting er, som det plejer at være, dystre stemninger drager gennem sjælen, kynisme og grådlabilitet tvistes om overtaget hos den enkelte – så taler profeten Esajas med Guds tungemål, og han fremkalder et lys, der vokser i mørket, og vækker en længsel efter bedre tider med et fællesskab og hjemlighed, hvor Gud selv er kommet til sit folk. Men Gud kommer først, når vi er parate. Derfor skal vi hver især rette ryggen og i det nye år gøre en indsats for, at give ham plads. ”Bered en vej for Herren!” råber Esajas. Hvad betyder det for os i det mørke, som vi befinder os i?