Spaghettigudstjeneste: Kyndelmisse for børn

Tirsdag d. 2. februar 2021, Kl. 17:15 til kl. 18:30
Hørsholm Kirke, Kirke Alle 1, 2970 Hørsholm
Kristian von Späth

Hørsholm kirke bliver oplyst af levende lys. Det sker, når der tirsdag den 2. februar kl. 17.15 holdes lysgudstjeneste, bedre kendt som kyndelmisse.

Konfirmander leder menigheden i bøn – med bønner de selv har skrevet. Vi lytter til herlig musik.

Der vil være en stor lysprocession, som bevæger sig indefra kirken og ud og fortsætter rundt om kirken for at gå ind igen og ende oppe ved alteret. Hele menigheden inviteres til at være med, unge, ældre og børn.

Efter gudstjenesten inviteres til samvær i sognegården. Men stop! Det forudsætter jo alt sammen, at corona epidemien er kommet under kontrol. Vi håber det bedste – følg med her på kirkens hjemmeside.