Højmesse. Man skal vælge sine fristelser med omhu

Søndag d. 21. februar 2021, Kl. 10:00 til kl. 11:00
Hørsholm Kirke
Per Melhof

Det er fristende at gå i kirke på søndag! Fra Det gamle Testamente kommer fortællingen om syndefaldet, om Adam og Eva, der midt i den frugtbare have falder for fristelsen og spiser af Kundskabens træ og derved opdager kroppens fascinerende og skræmmende evne til at skabe nyt liv. I Det ny Testamente er det fortællingen om Jesus, der lige efter sin dåb, sendes ud i ørkenen, hvor han faster og siden fristes af Djævelen. Jesus modstår fristelserne til at tage magten og bruge den på sig selv. Hans magt skal bruges for andre mennesker. Hans magt er kærlighedens magt, og den deler han ud. Han holder den ikke for sig selv.