Begivenheden har allerede fundet sted.

2. påskedag

Mandag d. 5. april 2021, Kl. 10:00 til kl. 10:30
Hørsholm Kirke, Kirke Alle 1, 2970 Hørsholm
Nina Raunkjær

2. påskedag er en øjenåbner. Da Adam og Eva spiste af Kundskabens Træ i Paradisets Have,  "åbnedes deres øjne, og de kendte forskel på godt og ondt". Verden er forandret.
2. påskedag ringer en klokke fra Paradisets Have for os. Jesus slår følge med de to mænd, der af gode grunde efter Jesus' korsfæstelse, regner med at han er død og derfor antager, at Jesus er en fremmed mand. Men da Jesus senere hjemme hos dem bryder brødet, "da åbnedes deres øjne, og de genkendte ham". Øjeblikket efter er Jesus væk, men de to mænd bryder op og går tilbage til Jerusalem for at fortælle, at de har set Jesus, og at verden er forandret.

Vi streamer denne gudstjeneste. Du kan klikke her for at se tjenesten.

Husk at der er tilmelding hvis du vil i kirke og deltage i gudstjenesten. Du kan tilmelde dig via formularen nedenfor. Der må max. være 27 personer i kirken.