Gudstjeneste. Hvad FÅR jeg for det?

Søndag d. 18. april 2021, Kl. 10:00 til kl. 11:00
Hørsholm Kirke
Per Melhof

Løsgængere og partihoppere I folketing eller byråd sætter ofte gang i debatten: Er politik et levebrød eller en opgave for fællesskabet? Er politikeres glød mere for den platform, arbejdsplads og løn, de ønsker, end glød for at gøre en forskel efter den ideologi, der oprindelig bragte dem ind i politik. Samme overvejelse kan ramme præster, sygeplejerskere og nødhjælpsarbejdere. Gør I det for pengenes skyld, eller mener I noget med det? Aktuarer og biokemikere møder det vist ikke så tit, men det er nu også en overvejelse for dem! Gør I det, i gør, for det, I får ud af det: penge, prestige. Eller gør I det, fordi det i sig selv er vigtigt, eller er vigtigt for andre end jer selv.

Det er en tanke, der går helt tilbage til Det Ny Testamente: Når Jesus omtales som den gode hyrde, er det ikke hans evne til at overleve selv eller overvinde alle farer, der er på spil, men hans villighed til at dele vilkår med dem, han er hyrde for.

Vi streamer denne gudstjeneste. Der vil blive lagt et link op her på hjemmesiden kort før.

Husk at der er tilmelding hvis du vil i kirke og deltage i gudstjenesten. Du kan tilmelde dig via formularen nedenfor. Der må max. være 27 personer i kirken.