Højmesse Store bededag

Fredag d. 30. april 2021, Kl. 10:00 til kl. 10:30
Hørsholm Kirke
Nina Raunkjær

At forvandle sten til brød, sten til børn, stenhjerter til bankende hjerter af kød – intet er umuligt for Gud – og han er kun en bøn væk. At have det der fine rum, hvor samtalen med Vor Herre finder sted – det er en gave. Et indre rum. Men også et ydre. Vi mødes i kirken for at bede – Bededag om Guds tilgivelse. Vi kommer i tillid til, at Gud er helt tæt på os i det der fine rum – at Jesus har overvundet afstanden mellem os og de andre. Når vi sammen beder Fader vor, forbinder vi Guds tilgivelse af os med vores tilgivelse af hinanden. Og når vi går fra gudstjenesten, er det med bevidstheden om, at vi er sat fri til at leve med og for hinanden.

Vi streamer denne gudstjeneste. Der vil blive lagt et link op her på hjemmesiden kort før.

Husk at der er tilmelding hvis du vil i kirke og deltage i gudstjenesten. Du kan tilmelde dig via formularen nedenfor. Der må max. være 27 personer i kirken.