Allehelgensgudstjeneste OBS! TILMELDING

Søndag d. 1. november 2020, Kl. 11:30 til kl. 12:30
Kirkens præster

Alle helgens dag mindes vi dem, vi har mistet, men som stadig betyder uendelig meget for os! Alle dem, der stadig har en plads i vore hjerter, tanker eller hvor det nu er, de bor, dem der ikke længere er hos os, men som altså alligevel stadig fylder glædeligt og smerteligt op i vores liv! Ved gudstjenesten læser vi navnene højt på dem, vi har mistet det seneste år, og efter gudstjenesten kan vi gå til gravene og sætte lys; levende lys.

På grund af Covid19 holder vi i år hele tre allehelgensgudstjenester i Hørsholm Kirke, hvor vi desværre ikke kan synge. Til gengæld kan vi være 100 deltagere ved hver tjeneste. Man skal tilmelde sig på hjemmesiden for at deltage. Alle navne bliver læst op ved alle tre tjenester, så man kan tilmelde sig den tjeneste, der passer en bedst.

Du kan tilmelde dig her