Højmesse: Går du virkelig ud og leder én gang til? At du gider…

Søndag d. 20. juni 2021, Kl. 10:00 til kl. 11:00
Hørsholm Kirke, Kirke Alle 1, 2970 Hørsholm
Nina Raunkjær

Fatter man, at hyrden med de 99 får orker at lade dem være alene bare for at gå afsted for at finde får nummer 100, der for Gud ved hvilken gang er blevet væk, fordi græsset var grønnere hos naboen? Hvorfor skal får nummer 100 belønnes, bare fordi det aldrig kan styre sin nysgerrighed, aldrig kan få nok af oplevelser? Er det ikke urimeligt, at vi andre 99 skal lades tilbage, mens hyrden bare går afsted? Er det ikke ok, at vi nu selv sikrer os og forskanser os og bygger en mur, så ingen kan komme ind? For har hyrden ikke svigtet os?

Hvad mon hyrden gør, når han finder får nummer 100 og kommer hjem og rammer muren?