Meditative aftenklange

Torsdag d. 10. juni 2021, Kl. 19:30 til kl. 20:00
Kristian von Späth

Meditative aftenklange er et nyt initiativ med fokus på musikkens potentiale for at åbne vore sanser og lade mismod vige for liv og lys. Nyt og gammelt mødes og en bred vifte af musikalske udtryksformer kommer i spil.

Sognepræst  Kristian von Späth vil i løbet af foråret holde to aftengudstjenester med titlen Meditative aftenklange henholdsvis den 15. april og den 10. juni kl. 19.30.

Der er mange måder, man kan holde gudstjeneste på. Meditative aftenklange er en af dem. Og det er ikke, fordi vi tror, det gælder om at finde på nyt, for at det med Gud skal være interessant! Det er slet ikke mennesket, som skaber en gudstjeneste – det er Gud selv, der med Helligånden skaber en gudstjeneste i mennesker, der er parate til det. Så lyttende åbenhed er vigtig. Både hos menigheden og os, der taler og musicerer. Der er en kerne af stilhed, det gælder om at komme i kontakt med. Det er mysteriet, Skaberordets dyb, som alt vælder ud fra og som det er vores opgave at modtage og give form. Derfor er der rum for improvisation i Meditative efterklange. Vi holder en skål parat og sammen med menigheden hører og ser vi, hvad der i det skabende Nu fyldes i den. Det er Helligåndens jazz.