Juletræsfest i salen

Tirsdag d. 28. december 2021, Kl. 15:00 til kl. 17:00
Hørsholm Kirke, Barakstien 2, 2970 Hørsholm
Nina Raunkjær

Der er da ikke noget, der hedder 4. juledag. Jo, det er der hos os i Hørsholm Kirke.

For bedst som tror, at det hele er slut, og mor og far igen skal på arbejde, så kan man komme til ægte gammeldaws Juletræsfest i sognegården, hvor vi synger julesange og julesalmer, mens vi danser om juletræet, og hvor vi leger de sjoveste sanglege og løber gennem hele sognegården, mens vi synger, At nu er det jul igen, og julen varer lige til påske. Det er en unik tradition.

Så tag børn, børnebørn, nabobørn, bonusbørn, svigerbørn ved hånden og køb billet på kirkekontoret i sognegården og kom til juletræsfest 4. juledag – tirsdag den 28. december kl. 15 til 17.