Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert med Copenhagen Early Music Group

Søndag d. 26. september 2021, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Hørsholm Kirke, Kirke Alle 1, 2970 Hørsholm

Copenhagen Early Music Group gæster Hørsholm Kirke med et smukt program af kirkelig vokalmusik fra middelalderens gregorianske kirkesang og frem til renæssancens flerstemmige musik.

Man kommer vidt omkring i Europa. Blandt komponisterne er Dowland (England, Danmark), Palestrina (Italien), Schütz (Tyskland, Danmark) og Victoria (Spanien). Også Frankrig og Nederlandene er repræsenteret i repertoiret.

Overskriften på programmet er ”Musik til tekster fra Salmernes Bog” – og også tilhørerne får lov at synge med!

Copenhagen Early Music Group blev dannet i 2015 og består ved denne koncert af fire mandlige sangere uden instrumentledsagelse. Ensemblet ledes af Paul Frederiksen, der også synger bas. Gruppen optræder fortrinsvis i kirkerum med god akustik, og en sådan har netop Hørsholm Kirke.

Kom til koncert med smuk musik fra nogle af musikhistoriens sjældent åbne skatkamre.