Minikonfirmander

“Hvor bor Gud?”, “Hvem var kong David, og kunne han spille luftguitar, medens han sang 'Halleluja'?” og “Hvem puster egentlig orglet op?”.  Der er så mange gode spørgsmål... sikkert flere, end der er svar.

Hvis du går rundt med nogle spørgsmål,og hvis du vil høre nogle gode svar, så er minikonfirmand måske noget for dig. Går du i 3. klasse, og bor i Hørsholm kommune, så kan du blive minikonfirmand efter efterårsferien. Kom og hør nogle gode historier, vær med til nogle sjove lege og til hygge og fællesskab i kirken og få nogle nye
venner fra andre skoler.

Minikonfirmand er kirkens bidrag til den dåbsoplæring, som er en naturlig følge af at være døbt, og som forældre og kirke i fællesskab står for: børnene lærer fadervor, hører nogle af de vigtigste bibelske fortællinger og vil selv synge salmer og sange. Deltagelse som minikonfirmand forudsætter ikke, at man er døbt, og det er ikke en forudsætning for siden at blive konfirmeret.

Tilbuddet om at gå til minikonfirmand er et samarbejde mellem Hørsholm Kirke og Kokkedal Kirke. I  2018-2019 foregår det i Kokkedal Kirke. Kontakt præst Krsitian von Späth for yderligere information.