Privatlivspolitik for Hørsholm Sogn

OPBEVARING AF PERSONDATA

Hørsholm Sogn behandler persondata i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen, som kræver at personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

 

INDSAMLING OG BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger er alle slags data, der kan bruges til at identificere personer, herunder men ikke begrænset til for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om det vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.

Indsamling af personoplysninger i Hørsholm Sogn sker kun efter personligt samtykke, som skal afgives for eksempel ved tilmelding til sognets aktiviteter eller til nyhedsbreve. Oplysningerne bruges ikke til andre formål, med mindre der er givet samtykke til det.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og kirkelige handling så vi kan levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller tilmelding til en kirkelig handling.

Ved tilmelding til en kirkelig handling giver du samtykke til, at dine personoplysninger bliver behandlet af de dataansvarlige, og at oplysningerne kan videregives til præsterne i det sogn hvor du ønsker den kirkelige handling.

 

AFTALER MED DATABEHANDLERE

Hørsholm Sogn har databehandleraftaler med følgende virksomheder, der professionelt og i henhold til Databeskyttelsesforordningen behandler og opbevarer personlige oplysninger på Hørsholm Sogns vegne:

• ChurchDesk (vedrørende hjemmeside, kalender, nyhedsbreve og tilmeldingssystem)

 

SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. CRM systemet tilgås ved personlig adgangskode, der kun kendes af dataansvarlige.

 

COOKIES

Vi bruger cookies på hjemmesiden. Læs mere i vores cookiepolitik på hoersholmkirke.dk.

 

ADGANG TIL OPLYSNINGER, INDSIGT OG KLAGER

Hørsholm Sogn er ansvarlig for behandlingen af persondata. Du kan altid ændre i dine oplysninger eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig og hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os på Hoersholm.sogn@km.dk

Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os på: Hoersholm.sogn@km.dk

Bemærk! Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

ÆNDRINGER TIL DENNE SKRIVELSE

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Senest opdateret 9.8.18

 

Ophavsret: