Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Studiekreds: Musikalsk Passion

Kirkeåret er fyldt med farver - kun langfredag er sort. Men det farverige udspringer af den mørke langfredag, hvor passionsfortællingen har sin plads, og hvor begreber som ”kærlighed”, ”magt”, ”dom”, ”død” og ”liv” får deres særlige kristne kulør.

I denne studiekreds skal vi lære to moderne musikalske passionsværker at kende:

Torsdag d. 13. april skal vi lytte til Lukaspassionen af den polske komponist. Kryzsztof Penderecki. Passionen blev uropført i 1966. Den emmer af jerntæppe og krigstraumer, men spillede også en rolle i forsoningen mellem Polen og Tyskland efter anden verdenskrig.


Tirsdag d. 25. april står den på latinamerikansk Markuspassion af den argentinske komponist Anton Golijov fyldt med rytmer og toner fra politisk undertrykkelse.


Fredag d 31. marts er der mulighed for en fælles tur til Vor Frue Kirke i København for at høre Bachs Matthæuspassion. Billetterne koster 350 kr, og man skal selv købe billet på https://v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/108648?

Vi kommer nok ikke til at sidde ved siden af hinanden. Men der vil være mulighed for at nyde et glas vin sammen på en cafe inden koncerten.

Studiekredsen arrangeres af sognepræst Andreas Thom og organist Erik Hildebrandt-
Nielsen. Tilmelding til studiekreds hos Andreas Thom på mail: atho@km.dk

Studiekredse

Der er ingen begivenheder.