Praktisk information
I Hørsholm Kirke er der højmesse alle søn- og helligdage kl. 10.00. På grund af Covid19 må der maksimalt være 50 deltagere. Vi streamer alle højmesser på youtube, så man kan se dem hjemmefra, hvis ikke man kan være med i kirken. Desværre kan vi kke servere kaffe og te for øjeblikket på grund af Corona.

Udover højmessen på søn- og helligdage har vi forskellige andre gudstjenester:
Næsten hver lørdag kl. 10.30 er der dåbsgudstjeneste
Om søndagen er er der nogle gange endnu gudstjeneste kl. 08.30 (sommerhalvåret) eller kl. 16.00 (vinterhalvåret).
Der er i de fleste forårs- og efterårsmåneder en spaghettigudstjeneste første tirsdag i måneden kl. 17.15.
Og så holder vi  "Ro til tro"  (stillegudstjeneste) en torsdag aften sidst på måneden kl. 19.30-20.30.

Hold øje med vores kalender her på hjemmesiden for at se datoer og gudstjenester.

Kirkebil

Hørsholm kirke har en kirkebil der kører for alle, der bor i sognet og måtte have særskilt behov. Kirkebilen kan anvendes til alle gudstjenester og koncerter, til menighedssammenkomster og ældremøder. Henvendelse til Kirkekontoret.

Gudstjenestekalender